Setembre 9, 2009

Elecció de frigorific combi

Posted in Uncategorized a 6:06 am per Victor

El combi que vam comprar ara fa 10 anys fa un temps que no funcionava com cal, així que aprofitant que a l’estiu l’haviem descongelat vam decidir comprar-ne un de nou.

Voliem que fos “No frost” donat que l’escartxa que es fa al congelador és un rotllo, però també voliem que fos “frost” donat que si no vas amb compte i et deixes algun aliment sense tapar en una nevera no frost s’espatlla ràpidament.

Així que vam decidir que voliem un combi que fos no frost a la part de congelació i frost a la part de frigorífic. És curiós, doncs quan mires als webs dels fabricants, veus que la majoria són o totalment no frost o totalment frost.

Finalment, i recorrent moltes tendes, al Calbet de Castelldefels ens van informar que només hi han 2 marques que facin els combis com nosaltres voliem: Liebherr i Miele. Sembla que Liebherr fa tots els seus combis d’aquesta forma, tots no frost al congelador i frost al frigorífic.

Així que finalment ens hem comprat un combi Liebherr amb el que estem encantats doncs tornem a tenir les vegudes realment fredes (amb l’antic es quedaven en fresques només).

I ja sabeu, si busqueu combi i voleu que tingui aquesta característica, us heu de decidir per una d’aquestes marques (per ara, clar).

Anuncis

2 comentaris »

  1. mobius said,

    Doncs, noi us heu endut una de les millors marques de frigorífics del mercat o almenys això diuen 😉

  2. skibob said,

    Jo tb vaig canviar de nevera a combi no frost però tot no frost… i tinc una por al soroll dels ventiladors quan tingui un parell d’anyets! Felicitats, bona compra!!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: